Geen categorie

Real Techniques sculpting set

image.png

De Real Techniques Collector’s Edition Sculpting Set is een tijdelijke lancering van Real Techniques en de kwasten zijn daarom speciaal in een extra bijzonder jasje gestoken. Normaal hebben de gezichtskwasten van Real Techniques een  matte donkerroze finish, maar speciaal voor deze uitgave zijn ze glanzend. Ik vind het leuk!

image.png

Het idee achter de Sculpting Set is dat je hiermee alle kwasten hebt die je nodig hebt om je gezicht mee te shapen en vorm te geven. In deze set vind je twee kwasten die los te koop zijn (de Sculpting Brush en de Seeting Brush). De Fan Brush is Limited Edition en is alleen in deze set verkrijgbaar. Voor deze set van drie kwasten betaal je €26,00 afhankelijk van waar je hem bestelt. Wij ontvingen deze set van Beautylicous

Real Techniques Sculpting Brush
image

De Sculpting Brush heb ik al een tijdje op het oog en ik was erg enthousiast. Zoals je in deze review kunt lezen vind ik deze kwast nogal geschikt om mee te shapen, omdat hij erg stevig is, waardoor je producten wel erg dekkend aanbrengt. Ik zou hem daarom enkel gebruiken om heel strak mee te contouren (al dan niet met crèmeproducten), maar voor een wat subtielere schaduw zal een luchtigere kwast een stuk beter werken. Waar deze kwast wel fantastisch is is foundation! Eerlijk? Ik vind deze stiekem nog fijner voor foundation dan de Real Techniques Buffing Brush of de Real Techniques Expert Face Brush!

Real Techniques Fan Brush
image

De Fan Brush is helemaal nieuw en dus alleen in deze set beschikbaar. Deze kwast is plat, maar ook behoorlijk stevig. Door de vorm zou je makkelijk heel precies product aan kunnen brengen of kun je hem gebruiken om overtollig poeder weg te vegen. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik al even geen fan brush meer heb gebruikt, dus ik moest even mee oefenen !  Met highlighter gaat het op zich best aardig en is het handig dat je heel precies kunt werken, je krijgt een mooie subtiele glow op de jukbeenderen . Ik vind het zeker een aanrader en jammer dat hij niet los te koop is !

Real Techniques Setting Brush
image

Ik gebruik hem persoonlijk  erg graag om highlighter aan te brengen, maar hij is ook erg geschikt om poeder zeer lokaal aan te brengen. De kwast is vrij plat, maar ook luchtig tegelijk. Door de vorm past hij erg goed onder de ogen voor bijvoorbeeld poeder (sommige meiden gebruiken deze ook voor concealer!), maar tevens is de vorm erg geschikt om highlighter zachtjes aan te brengen op het jukbeen of met het puntje op het wenkbrauwbot. Het is echt een vrij unieke kwast.

image.png

Zoals alle kwasten van Real Techniques zijn de haren van synthetisch materiaal en zitten de kwasten goed in elkaar. Ook na meerdere malen wassen zien ze er nog uit als nieuw en op basis van mijn ervaringen met dit merk kan ik wel zeggen dat ze waarschijnlijk heel wat jaren mee zullen gaan. Dat zit dus wel goed;)

Names Beautylicous  mogen wij 1 keer de real techniques sculpting set weggeven ! Hoe leuk is dat ?! Wat moet je doen laat ons weten in de reacties waarom jij dit set nu wil hebben ? De winnaar word de eerste dinsdag van juni bekend gemaakt . Mocht je nu niet winnen niet getreurd want je kunt de kwasten uiteraard zelf bestellen op de site van beautylicous !

Liefs Beautysecret

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s