Geen categorie

Winactie Chilla Bikini

Er is niets leukers dan een van onze lezeressen blij te maken met een mooi cadeau ! Vandaag hebben we voor jullie dan ook een super leuke winactie , je kunt namelijk een bikini winnen van de webshop Chilla bikini t.w.v 92,- ! Dus ben jij toe aan een nieuwe bikini voor het zomer seizoen 2016 ? Grijp dan nu je kans en doe mee ! Wat moet je doen ? Like de facebook pagina van Chilla bikini boutique laat ons weten waarom jij deze bikini wilt winnen . Op zondag 29 mei nemen wij contact op met de winnaar dus houdt je mail in de gaten want geen reactie is een andere winnaar 😉 neem zeker eens een kijkje op de site van Chilla Bikini en heb je niet gewonnen ?! Geen probleem want je kunt de bikini uiteraard ook zelf bestellen op de site !

image

Liefs Beautysecret

28 gedachten over “Winactie Chilla Bikini”

 1. Super leuke winactie! Zeker een leuke bikini voor de zomer van 2016, zou hem erg graag willen winnen want al mijn bikini’s van de jaren die ik hier voor had waren allemaal niet meer mooi of paste ik niet meer! En deze zou ik erg leuk vinden en zou mij best mooi staan denk ik! Haha Xxx

  Like

 2. enorm leuke winactie!! Ik hoop dat ik van de zomer in deze bikini op het strand in Lloret loop en de mooiste bikini heb van mijn vriendinnetjes haha. Duimen!!

  Like

 3. Super leuke bikini voor van de zomer!! Hoop dat ik hier in mag lopen in Lloret en dat ik de leukste bikini van m’n vriendinnetjes mag hebben haha!! Duimen!🍀

  Like

 4. Heeyy wat een leuke winactie!
  Voor van de zomer in frankrijk zou het super leuk zijn!
  ik kwam via je insta achter dat je dit doet! Had er wel is van gehoort maar je site nog niet gezien 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s