Geen categorie

The Ritual of karma

RITUAL OF KARMA

 

image

Het is weer tijd voor de jaarlijkse zomer editie van rituals dit jaar bestaat de collectie uit 7 heerlijke producten met een fantastische geur. Een heerlijke combinatie tussen fris en bloemig , ook vind ik het design van de flacons erg speels de mint groene kleur in combinatie met het koper vind ik onwijs gaaf ! Toen ik de collectie voorbij zag komen in het persbericht van rituals was ik meteen verkocht de frisse zomerse uitstraling spreekt mij onwijs aan en ook de geur voldoet zeker aan de verwachting van deze collectie. Vandaag review ik voor jullie drie producten uit de ritual of karma lijn. Laten we maar snel beginnen !

Shower foam full of kindness

Ik ben groot fan van de shower foam’s van rituals , de heerlijke romige substantie van de mousse spreekt mij erg aan. Voor de mensen die niet bekend zijn met dit product heb ik nog even een kleine toelichting over het gebruik , wanneer je het product uit de bus spuit is het een normale gel zoals we dat allemaal kennen maar wat het leuke is aan dit product is dat wanneer je eventjes een paar tellen wacht en je krijgt een fantastische volle dikke mousse wat heerlijk schuimt even een kleine tip ! Wanneer je het product in een douche puf spuit en een aantal keer in de puf knijpt schuimt het nog beter en kun je dit zo aanbrengen tijdens het douchen. De geur blijft een aantal uur goed aanwezig op de huid , als je na het douchen de body crème aanbrengt blijft het nog langer op een subtiele manier aanwezig .  Prijs 8,50

beautysecret  1.png

 

Soul shimmering body cream

Na het douchen vind ik niets lekkerder dan je even insmeren met een lekkere body crème , vooral in de zomer om mijn bruine kleur te behouden. Als je houd van een heerlijke volle body cream is rituals zeker een aanrader al moet ik toegeven ik ze niet altijd even lekker vind qua substantie maar de limited edities zitten altijd wel goed. Wat ik erg leuk vind aan deze body cream is dat hij een hele subtiele shimmer bevat , niet te opvallend maar toch een  heel leuk detail. Ook de body cream blijft een fantastisch lekker product de geur blijft goed hangen en is niet na een kwartier verdwenen. In gebruik is de crème redelijk zuinig ik doe gemiddeld zo een twee maanden met een pot van Rituals dat vind ik netjes voor de prijs van 17,95. Ik vind de body cream uit deze collectie dan ook zeker een aanrader en een absolute musthave. Prijs 17.95

imageimage

Good karma mist

Als laatste review ik de welbekende body mist van Rituals een lekker verfrissend product voor in de zomer maar ook ideaal om op je dekbed te sprayen. Deze mist heeft enigszins iets weg van zwitsal wat ik echt fantastisch vind en het ruikt ook nog eens heerlijk fris en is niet te aanwezig , ik heb persoonlijk al erg snel last van hoofdpijn met dit soort producten maar tot mijn verbazing heb ik dat hier totaal niet mee ! Prijs 16,50

image

Mijn eerste indruk van de collectie is zeer goed ! Ik vind deze collectie dan ook zeker een aanrader houdt er natuurlijk rekening mee dat hij niet super lang te koop is omdat het een limited editie is , ik zou zeggen als je het tegen komt meteen inslaan. De Ritual of karma collectie is te koop bij de Rituals shops en bij Pour Vous parfumerieën

X Beautysecret

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s