Geen categorie

Bare Minerals Dazzle Producten

bare minerals .jpg

Blush

De blushes van bare minerals zijn zeker wel goed gepigmenteerde blushes ,vaak  en ook  nu weer met een hele zachte glans wat ik een enorm voordeel aan deze blush vind is dat je de kleur kan opbouwen van heel heftig tot heel natuurlijk en liefelijk . Ondanks die glans, heeft de blush wel soms nog de neiging wat poederig op de huid te liggen natuurlijk is dit voor elke huid heel anders en ook dit heeft te maken met de huidstructuur die van elk persoon anders is . Het effect van ignite is dromerig en lief maar tegelijkertijd ook heel stoer opvallend en heel uitdagend persoonlijk zou ik hem ook dan niet gebruiken in een dagelijkse look maar eerder in een messy avond look tijdens een avondje stappen. Ondanks de heftigheid van de blush is hij zijn geld zeker meer dan waard.

DSC00974

Ogenschaduw

De pigmentatie is erg goed, ik review de kleur tantalize . De producten van bare minerals hebben een prima kwaliteit  zoals je mag verwachten voor producten in deze prijsklasse . De oogschaduw geeft heel veel kleur af, voelt zacht aan en is mooi te combineren met van alles de kleur past zich aan naar de huid en als je er dan ook maar lang genoeg mee weet te spelen kun je zelfs met een mono ogenschaduw een mooie look maken door bijvoorbeeld een lichte waas te creëren op het bewegend ooglid en de ogenschaduw mooi diep bruin terug te laten komen in de arcade boog heel multifunctioneel dus !

DSC00975

Lipgloss

De lipgloss is wederom een prachtig product.  Deze keer review  ik dan ook best een donkere kleur wow factor ,  voor een lipgloss ik vind het dan ook erg gewaagd van bare minerals om met zo een kleur te komen , het is zeker geen alledaagse kleur de paarse ondertoon maakt het erg heftig op je lippen , het is dan ook het sparkling effect dat er voor zorgt dat het enigszins liefelijk overkomt als je de gloss met een mooie ooglook combineert een puntje van aandacht is dan ook zeker dat je echt moet opletten met je blush als je moet deze dan ook lichtjes aanzetten.  De dekking heeft me overigens erg verrast voor een lipgloss een hele mooie krachtige dekking.  Dan nog iets wat mij echt heel erg blij maakt namelijk de applicator , wauw wat een fijne applicator heerlijk zacht en verdeeld de gloss perfect ! Daar kunnen sommige merken nog eens een voorbeeld aan nemen .

DSC00970

Oogpotlood

 

Eigenlijk zijn alle producten mij onwijs goed bevallen , alleen het oogpotlood liet het afweten ! ondanks de mooie diep zwarte kleur is het onmogelijk hiermee een mooie strakke lijn te zetten, per lijn moet je het potlood dan ook een aantal keer omhoog draaien anders red je de helft van het ooglid niet eens ! erg jammer en dan ook een echte tegenvaller.

DSC00973

 

En dit was het dan alweer de review over een aantal producten van het Amerikaanse merk Bare Minerals , ik heb kennis mogen maken met een aantal mooie producten en helaas zat daar dan ook 1 tegenvaller tussen ! Naar mijn menig is Bare Minerals een concurrent van MAC een goede kwaliteit en het valt in dezelfde prijsklasse als MAC . Helaas kun je bare minerals niet zo 123 in Nederland verkrijgen wat echt een zware tegenvaller is ! Na lang zoeken op internet hebben we een webshop gevonden waar ze Bare Minerals verkopen , je kunt er zelfs op aanvraag kopen hoe top is dat ! Ik heb het dan ook over de webshop  USA-shop een geweldige webshop waar je van alles kunt krijgen , en dan kun je ook nog eens een top service verwachten een super snelle levering. Het is het zeker dan ook meer dan waard om een kijkje op de site te nemen ! En vergeet natuurlijk niet eventjes een bestelling te plaatsen.

See you soon !

Beautysecret

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s