Geen categorie

The Balm Mary-Lou

image

Meet Matt(e) van The Balm is een van de meest bekende producten van het prachtige merk van The Balm . Tijd voor een review!

Ik vind The Balm een heel leuk merk. Elk product is grappig en speels maar we moeten vooral de kwaliteit niet vergeten. Hoewel ik de verpakking van de Mary-Lou Manizer niet zo mooi vind, vind ik de naam, de print op deksel en de vingerafdrukken op de achterkant van het kartonnen doosje wel heel leuk gevonden.

The Balm Mary-Lou Manizer AKA “The Luminizer” +/- € 20,50

imageimageimage

Er zijn meerdere ‘Manizers’ te koop, naast Mary-Lou is er ook nog Betty-Lou en Cindy-Lou. Mary-Lou is wat mijn betreft met vlag & wimpel geslaagd !

image

Bij de lichtste aanraking komt er al veel goudkleurig poeder vrij. Mary-Lou glanst gigantisch. De textuur is belachelijk zacht en romig. Ik was onmiddelijk onder de indruk. Mary-Lou weet wel van wanten.

 

wát een prachtige glanzende poeder! Ik moet uitkijken dat ik niet teveel gebruik van Mary-Lou, want ze glanst als een brandende zon . Ik zie ze niet vaak, highlighters die zo zacht zijn en een prachtige metallic glans hebben.

Love Beautysecret

Naar:Vera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s