Geen categorie

Bobbi Brown Shimmer Brick Pink

image

Nadat Bobbi Brown Shimmer Bricks in de kleuren Sunset Pink en Pink Quartz uitbracht kwam er afgelopen november weer een prachtige shimmer brick uit ! En ik kan je nu al vertellen dat het een prachtige review gaat worden . Over een limited edition speciaal voor de feestdagen .

De verpakking is iets anders. Meer bedrukking op de bovenkant en met binnenin een glimmende zilverkleur om de poeder heen. Ik dacht dat Pink ook in de reguliere collectie van Bobbi Brown zit, maar dat blijkt niet zo te zijn. Het is dan ook een limited edition voor de feestdagen .

De Shimmer Brick bevat ijzige witte en koele rozetinten, maar ook warm perzik en beige. Een mooie mix die ervoor zorgt dat deze roze Shimmer Brick een lichte warme ondertoon heeft.

image

Zoveel glans! Prachtig. Een perfecte mix tussen een blush en een highlighter. Roze met een lichte perzikgloed.

Het effect is heel bijzonder. De glans is intens en heeft een lichte roze kleur, met een klein beetje perzik. Op mijn jukbeenderen vind ik hem prachtig. Ik gebruik hem in plaats van zowel blush als highlighter.

Door de roze kleur vind ik het wel tricky Pink ook op de rest van mijn gezicht te gebruiken. Als ik dat doe probeer ik met de kwast zoveel mogelijk de bovenkant te pakken, zodat er wat minder roze in de poeder zit.

image

Bobbi Brown heeft het weer geflikt. Pink is een prachtige Shimmer Brick. Ik denk niet dat ik ooit genoeg ga krijgen van de Bobbi Brown Shimmer Bricks. Ze zijn zo bijzonder, zo mooi en zo intens. Geen Shimmer Brick is hetzelfde.

Shimmer Bricks zijn prijzig, maar dankzij Holiday Gift Giving collectie voor de feestdagen, wat mij betreft een extra goede reden om er één op je verlanglijstje te zetten.

Bobbi Brown Shimmer Brick Pink € 48,00 – vanaf eind november te koop bij Bobbi Brown counters.

Liefs Beautysecret

naar:Vera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s