Geen categorie

Rituals orential nights

image

Rituals weet zijn limited edition collecties keer op keer de lekkerste geuren te geven. Oriental Nights is een heerlijke warme en kruidige lijn, voor zowel huid als huis. Perfect voor de winter, met verzorgende en ontspannende producten. Shower foam en een body cream, maar ook een geurkaars en geurkwastjes.

 

Ik heb uit de collectie een Shower Foam en Body Cream opgestuurd gekregen, maar ook een Scented Candle en Christmas Tree Perfumed Tassles. Lekker divers dus! In de producten ruik je onder andere de geur van mirre en cacao. De producten ruiken heerlijk warm, kruidig en zacht. Ze hebben een licht kalmerend en ontspannend effect.

Oriental Dream Shower Foam € 8,50
Oriental Cream Shimmering Body Cream € 17,50

Oriental Light Scented Candle € 18,50
Oriental Magic Christmas Tree Perfumed Tassles € 29,50

ORIENTAL DREAM SHOWER FOAM
Ik ben dol op de Rituals Shower Foam. Zo’n leuk product! Uit de bus komt een heerlijk romig en vol schuim. Satijnzacht, het voelt heerlijk en luxe aan. Een verwenproduct voor onder de douche! En als je van douchen houdt moet je de Rituals Shower Foam eigenlijk echt wel een keer geprobeerd hebben.

Oriental Dream Shower Foam € 8,50

ORIENTAL CREAM SHIMMERING BODY CREAM
Ook de body creams van Rituals vind ik zalig. Vol, dik en intens voedend. De verpakking is weer prachtig. Gouden details en met een chique matgouden deksel. De geur is ook bij dit product heerlijk. Het enige jammere vind ik dat ik in deze Shimmering Body Cream nauwelijks shimmer kan ontdekken.

Oriental Cream Shimmering Body Cream € 17,50

image

ORIENTAL LIGHT SCENTED CANDLE
De geurkaars ziet er prachtig uit. Hij zit in een donkerrood glas en op de voorkant staat de tekst ‘Accept what is, let go of what was and have faith in what will be’. De kaars heeft dezelfde heerlijke warme en kruidige geur als de andere producten. Maar maak je geen zorgen, wanneer je de kaars aansteekt is de geur subtiel en vult hij rustig de ruimte. De kaars maakt zo’n 50 branduren voordat hij op is.

Oriental Light Scented Candle € 18,50

ORIENTAL MAGIC CHRISTMAS TREE PERFUMED TASSLES
Dit product was geheel nieuw voor mij, maar ik vind het wel ontzettend leuk en origineel bedacht. In een doos zitten 5 kwastjes en een olie. De kwastjes zijn bedoeld om in je kerstbomen te hangen, de olie drup je in de kwastjes zodat ze een heerlijke geur verspreiden.

Maar je hoeft ze natuurlijk niet perse alleen in de kerstboom te hangen, ze kunnen ook heel goed ergens anders waar je een lekkere geur verspreid wilt hebben, opgehangen worden. Net zoals geurstokjes!

Oriental Magic Christmas Tree Perfumed Tassles € 29,50

 

Wat een heerlijke collectie, met diverse producten. Denk ik aan winter, dan denk ik aan de geur die de Oriental Nights collectie van Rituals heeft. Ik vind hem zalig. Zowel de Shower Foam als Body Cream voeden intens en zijn daarom perfect voor de winter. Maar ook de geurkaars en geurkwastjes vind ik heel winters en perfect voor in huis rond de feestdagen.

De Rituals Oriental Nights producten koop je in de winkel of bestel je in de webshop.

Liefs Beautysecret .

Naar:vera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s