Geen categorie

Bags4uplay

Afgelopen week ontvingen we een super leuk pakketje met daarin jawel een tas ! Vrouwen kunnen er dan ook geen genoeg van hebben ! De tas die wij ontvingen was een klein tasje met goude details. Klein maar fijn ! We hebben er dan ook zeker onze persoonlijke mening over ontwikkeld , persoonlijk vind ik de tas wat aan de kleine kant . Er past niet veel in , dat vind ik erg jammer . Voor de rest is het een leuk tasje voor de prijs van 29,95 . Een goede kwaliteit overgens geen echt leder maar ondanks dat wel stevig . Neem eens een kijkje op de instagram pagina van bags4uplay.em ! Ook verkopen ze daar de veel gewilde Celine bag .

image

Liefs Beautysecret

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s