Geen categorie

By brady

by brady

Hey lieve lezeressen ,

Vandaag hebben we een super leuk artikel voor jullie !

Wij kregen een aantal weken terug de eer om over een super leuk bedrijf te schrijven, genaamd By Brady een onwijs leuk nieuw merk in Nederland. By brady bestaat nog niet zo heel erg lang maar het is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op de site. Wat verkopen ze zoal bij dit bedrijf ? Voor allerlei gelegenheden kun je terecht bij dit bedrijf van een leuk verjaardags cadeau tot een mooie tas om jezelf gewoon even te verwennen ! Je kunt er dan ook zeer mooie items kopen van leer de absolute musthave voor de winter een mooie lederen tas mag dan ook zeker niet ontbreken om je look helemaal af te maken ze verkopen er buiten hele mooie producten ook hele handige producten zoals kleine tasjes voor aan je riem als je bijvoorbeeld een lekker avondje gaat stappen, je kunt nooit je tas kwijtraken of ongemerkt bestolen worden! DSC00949

Wij mochten dan ook dit super handige tasje ontvangen van leer. Een handig tasje met meerdere functies je kunt het bijvoorbeeld ook gebruiken als portemonee. Kortom een heel multifunctioneel tasje met ook nog eens een super mooi dessin! Ook alles is handgemaakt hoewel je er ook veel verschil van ziet ! Het is stevig en gaat zeker niet snel kapot. Dus neem zeker eens een kijkje op de site.

Love Beautysecret

5 gedachten over “By brady”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s