Geen categorie

Batiste dry shampoo

image

wassen van mijn haar…..hoe gek is dat? Niet zo gek, want met mijn nieuwe favoriet van Batiste krijgt mijn haar direct heel veel volume en is het heerlijk stug waardoor het veel fijner valt en draagt. Kijk je even mee?

Batiste heeft al jaren droogshampoo, het is misschien wel één van de bekendste merken en de kwaliteit van alle varianten is prima. Er is een “normale” variant, maar er zijn ook speciale varianten voor blond en bruin haar, droogshampoo heeft nl. weleens de neiging om wat wit uit te slaan in het haar en dat wil je niet altijd. Ik heb de andere varianten van Batiste ook getest en die deden hun werk wel, maar niet zo heel goed als hun nieuwe variant : XXL Volume.
Dit is mijn favoriet, ik ben er inmiddels zo verslaafd aan dat ik afgelopen week 2  nieuwe bussen kocht en ook hebben we er 1 mogen ontvangen ! ik wil dus echt niet zonder zitten, dan zit mijn haar dus echt niet. Waarom heb ik dit niet eerder ontdekt? En dan te bedenken dat de XXL Volume al een paar weken tussen mijn nog te testen spullen stond….die “bad hairdays” had ik dus niet hoeven hebben!

image

Batiste XXL Volume (EUR 5,99) werkt niet anders dan een andere droogshampoo, je moet de bus goed schudden en vervolgens spray je van een afstandje de droogshampoo op de haaraanzet. Dat kan bijvoorbeeld alleen jouw kruin zijn, maar juist als je de onderste lagen van het haar optilt en er wat droogshampoo op spuit krijg je enorm veel volume, ook in het haar.  De voor een na foto’s zullen binnenkort op de site staan . Je kan wel zeggen dat het een zeer geslaagd product in Nederland is . We hopen snel meer producten van batiste te kunnen reviewen .

Lots of love Beautysecret

2 gedachten over “Batiste dry shampoo”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s