Geen categorie

Dior state of gold kerst 2015.

image

Het is alweer tijd voor de Kerst! Nog niet voor de echte Kerstdagen natuurlijk, daar moeten we nog meer dan twee maanden op wachten, maar de Kerst make-upcollecties beginnen zich nu al wel aan te dienen. Vandaag behandel ik die van Dior! State Of Gold heet de feestelijke collectie.
image image

Sinds een paar jaar verpakt Dior een deel van haar producten voor de kerst in speciale gouden verpakkingen. Je ziet het hier bij de nagellak en de lipstick. Het oogschaduwpalette zit nog wel in het signature donkerblauwe doosje.

De collectie is vanaf 28 oktober verkrijgbaar bij Dior counters in de Bijenkorf en bij een selectie van de door Dior erkende verkooppunten.

image

5 Couleurs 576 Eternal Gold € 59,50

Vernis Diorific 454 Secret € 27,00
Vernis Diorific 001 State Of Gold € 27,00

Diorific Mat 430 Radieuse € 40,50
Diorific Mat 590 Troublante € 40,50

image image

Bij collecties van Dior ben ik vaak toch wel het meest benieuwd naar het oogschaduwpalette. In deze collectie zitten er twee. Ik heb de variant Eternal Gold, met veel koele tinten. Mosgroen, beige, mauve, donkergrijs en een highlighter.

image image image

De oogschaduws voelen zacht aan, korrelen een beetje en hebben veel pigment. Ik vind alle kleuren mooi en van de gouden parelmoerglans in de highlighter word ik extra blij. De glitters in de donkergrijze/zwarte oogschaduw zijn helaas een overspray, dat is dan weer een kleine domper.

Je kunt een vrij neutrale ooglook creëren, maar met de donkergrijze en paarse tint ook makkelijk voor smokey gaan.

5 Couleurs 576 Eternal Gold € 59,50

image image

De twee kleuren nagellak die ik opgestuurd heb gekregen zitten in bolle flesjes. Ik heb een roze kleur en een lak met heel veel glitter.

image

Vernis Diorific 454 Secret

image

Vernis Diorific 001 State Of Gold

Op alle foto’s draag ik twee laagjes nagellak. State Of Gold heeft me verrast. Er zit lekker veel glitter in deze nagellak, zoveel zelfs dat de nagellak met twee laagjes bijna je hele nagel bedekt! En dat zonder dat de lak stoperig is of langzaam droogt.

Vernis Diorific 454 Secret € 27,00
Vernis Diorific 001 State Of Gold € 27,00

image image

De lipsticks zien er ook erg mooi uit. Het zijn matte lipsticks, die ik in de kleuren Radieuse en Troublante heb.

image image image

Radieuse – Troublante

image

Radieuse is een hele mooie roze lipstick. Ik vind de kleur lastig te omschrijven, hij is best bijzonder. Is het een vlakke koraal misschien? Hij dekt perfect en voelt heel licht en comfortabel aan, ondanks dat hij aardig mat is. Wel heeft hij de neiging velletjes te benadrukken, kijk daar mee uit.

image

Troublante is een intense bloedrode lipstick. Ook erg mooi en absoluut geschikt voor de feestdagen. Deze lipstick heeft dezelfde eigenschappen als Radieuse. Allebei blijven ze zo’n drie uur zitten, afhankelijk van hoeveel je praat, drinkt en eet.

Diorific Mat 430 Radieuse € 40,50
Diorific Mat 590 Troublante € 40,50

Het oogschaduwpalette is goed gepigmenteerd en de kleuren passen goed bij elkaar, de nagellakken lakken fijn en dekken goed en de lipsticks vind ik comfortabel zitten en ook de kleuren spreken me aan. Ja, de producten uit de Dior State Of Gold collectie voor de Kerst die ik mocht reviewen, zijn me goed bevallen.

Wel mis ik nog een stukje vernieuwing. De gouden verpakkingen mogen er van mij volgend jaar best eens een keer anders uitzien. Ik vond het desondanks wel een super leuke collectie om te reviewen !

Lots of love Beautysecret

naar Vera Camilla

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s