Geen categorie

Lekker bijkletsen <3

Hee allemaal,

Het leek ons een leuk idee om even bij te kletsen. Het leek ons leuk om meer over jullie te weten te komen. Je kan ons natuurlijk altijd mailen. Ons inbox kan niet vol genoeg. Wij zijn blij dat na een tijdje er nog steeds nieuwe bezoekers bij komen. Dat maakt ons echt heel blij. Er zijn nu al 3 give aways geweest! Welke vonden jullie het leukst? Bij de eos winactie is nog geen winnaar bekend dus wie weet win jij het leuke eos pakket wel!

Waar zijn we nu mee bezig…….?

Wij zijn nu druk bezig met het ontwikkelen van een YouTube kanaal. Dat duurt iets langer dan verwacht. Maar we willen voor jullie natuurlijk de beste kwaliteit. We zijn ook bezig met een aantal super toffe samenwerkingen. Waar jullie binnenkort ook meer informatie krijgen. Vanwege dat wij zelf nog op school zitten en het daar druk mee hebben zijn er deze week iets minder blogs online gekomen maar dat gaat vanaf deze week veranderen. Morgen komen er 5 organiseer tips online.

Wat kan je verwachten op ons YouTube kanaal….?

Als eerst komt er natuurlijk een voorstel video online voor al onze nieuwe kijkers. We hebben ook een super leuke shopblog opgenomen. Met allemaal leuke spulletjes waar we heel blij mee zijn. Je kan DIY’s en vlogs en nog veel meer vewachten.

Iets over ons…..??

Wij willen graag wat over ons vertellen, maar wat willen jullie over ons weten? Stuur  je vragen in via insta, Facebook of onze e-mail. En wij gaan het verwerken in een super leuk blog.

Lots of love Beauty secret

Email: beautysecret123@hotmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s