Geen categorie

Essence Merry Berry trend edition ❤️


Hey allemaal ,

Vandaag weer een leuke sneak preview over een nieuwe limited edition collectie van het budget merk essence 🌸 Lees maar snel verder 🌸

image

Mijn hartje deed een sprongetje toen ik de nieuwe trend edition collectie van Essence zag op het internet. Deze week heeft Essence bekend gemaakt welke producten de nieuwe collectie zal gaan bevatten. Het leek me erg leuk om dit met jullie te delen. Kijk je mee naar de nieuwe pareltjes?

image
Essence Merry Berry Eyeshadow – € 1,99

In de trend edition collectie zitten 2 prachtige oogschaduws. De verpakking en inhoud zien er ongelofelijk leuk uit! Ik vind het patroon echt geweldig! De intense kleur van de oogschaduwen in violet en koper wordt nóg feestelijker door de metallic finish. Verkrijgbaar in 01 The Perfect Dress en 02 The Masked Ball.

image
Essence Merry Berry Highlighter Powder – € 3,39

Dit is het product waar ik het meest benieuwd naar ben en ook zeker ga aanschaffen! De highlighter heeft een schitterend sterrenreliëf. Verkrijgbaar in I Love My Golden Pumps.
image
Essence Merry Berry Lipstick – € 2,39

De lipsticks zien er prachtig uit met de goud kleurige huls. Je kunt je lippen deze winter kleuren met lipstick in donker berry, intens berry-roze en helderrood. De berrytinten zijn voorzien van een subtiel glansje en de rode tint heeft een matte finish. Verkrijgbaar in Let’s the Berry-tales Begin, Pink & Perfect en Red Rocks.

image
Essence Merry Berry Nail Polish – € 1,99

Eerste indruk: luxe lakjes! Deze winter kun je, je nagels in donkerviolet, glinsterend paars intens berry-roze en helderrood. De flacons hebben een gouden dop die ze extra aantrekkelijk maakt. Verkrijgbaar in The Masked Ball, Purple With Purpose, Pink & Perfect en Red Rocks.

image
Essence Merry Berry Top Coat – € 1,99

Dit is de perfecte top coat voor wanneer je je nagellak wilt voorzien van een gouden ‘touch’. De transparante lak met goudvlokjes zorgt voor een opvallend special effect! Verkrijgbaar in I Love My Golden Pumps.

image
Essence Merry Berry Hair Fragrance – € 3,39

Haar parfum? Ja! Echt superleuk dat Essence dit uit gaat brengen! Met dit haarparfum geef je je kapsel een subtiel accent met goudstof en de essence geur “like the party of my life”. Verkrijgbaar in I Love My Golden Pumps.

image
Essence Merry Berry Scented Gold Dust Powder – € 3,59

Parfum? Ja, parfum voor op je gezicht. Je ruikt lekker en de parfum bevat gouden glittertjes. Superleuk voor de feestdagen!

Ik ben echt ontzettend enthousiast over de leuke producten die binnenkort te koop zullen zijn! Ik kan niet wachten tot December. Rond die tijd zijn deze fantastische producten te koop❤️

Hopelijk vonden jullie het een leuke review ❤️

Lots of love Beautysecret 🌸

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s