Geen categorie

Blogger voor een dag!!

Heeee allemaal,

Bloggen is natuurlijk een hele leuke hobby en bezigheid. Van een aantal van jullie hebben wij de vraag gekregen of we jullie konden helpen met het maken van een blog. Hierbij zijn wij op het idee gekomen voor blogger van een dag! Dit komt elke maand op de 10de van de maand. Wat moet je doen? Maak een artikel over iets wat jij leuk vind een shopblog, review enz….. stuur dit in naar onze mail beautysecret123@hotmail.com. Wij kiezen het leukste artikel uit en plaatste die op de site. Maar let op! Maak je foto’s van je artikel zelf want wij kunnen kijken of je ze van google hebt gehaald. Als je plaatjes van google plaatst zet er dan een linkje bij van de site waar je hem van af hebt gehaald!

Heel veel succes!

(inleveren kan tot 9-10-2015)

XOXO Beauty secret

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s