Geen categorie

5 studie tips!

Hey allemaal,

Vandaag voor jullie 5 tips om beter te leren. Hiervoor gebruiken wij bepaalde items van Hema school. Iedereen heeft vast wel eens bergen met huiswerk of een belangrijke toets. Deze tips komen uit onze ervaring met de verschillende manieren  van leren. Wij hebben ze samengevoegd en zo komen we bij deze top 5. Wij hopen dat jullie er wat aan hebben. En  veel succes met het leren van je toetsen en het maken van je huiswerk!

Laten we snel beginnen!

  1. Plannen van wat je moet doen geeft je overzicht. Je kan hiervoor een note blok gebruiken. Maar wat wij heel erg fijn vinden is de desk planner van de hema. Hier kan je makkelijk je huiswerk in noteren. Deze kan je makkelijk op je bureau zetten. Aan de bovenkant heb je ook een plek voor notities en een to do lijstje. Deze kost 4,99 bij de hema. Schrijf achter je planning hoelang je er over doet zodat je weet hoeveel tijd je kwijt bent.
  2. Leren in stilte is natuurlijk het allerbeste. Maar laat ALLTIJD je raam open. Door de frisse lucht werken je hersenen beter en onthoud  je de stof nog beter. Deze tip klinkt heel saai maar als je het geprobeerd heb merk je dat het beter werkt!
  3. Maak korte punten van de teksten die je moet leren. Schrijf deze een aantal keer over en je merkt het werkt echt!. Je kan het natuurlijk ook lezen maar door het op te schrijven onthoud je het beter. Laat je naar het drie keer te hebben overgeschreven overhoren en je merkt al dat je het goed hebt onthouden.
  4. Pak wat lekkers voor jezelf te drinken en te eten. Zo voorkom je dat je trek krijgt en kan je aan het werk blijven. En grote pot thee en een bakje fruit is heerlijk voor tijdens het leren.
  5. Wissel je maak werk en leer werk af. Zo blijf je gefocust. Tijdens het leren word je snel duf en met maak werk moet je meestal meer nadenken.

We hopen dat deze tips jullie heel erg hebben geholpen. Veel succes met leren! Maar in je pauzes kan je natuurlijk ook even op ons blog kijken of er een nieuwe update is!

xoxoxo Beauty secret

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s