Geen categorie

Make-up revolution ultra contour pallette ❤️

Hey allemaal ❤️

Sorry voor de verlate blog ! Wij hadden deze dagen echt te kort aan 24 uur op een dag ! Maar nu een leuke blog ❤️ Lees maar snel verder .

image

Make-up Revolution is goed bezig. Het make-upmerk lanceert het ene na het andere nieuwe product en ik merk dat ik met de producten die ik test, steeds nieuwsgieriger word. Toen het gloednieuwe Ultra Contour Palette hier binnen kwam, Zijn we er dan ook gelijk mee bezig gegaan .

imageimage

In het palette zitten highlighters en bronzers. Lichte, matte poeders, maar ook hele intense glanzende. Bronzers in warme en koele tinten. De veelzijdigheid sprak me direct aan. En het feit dat het palette ook nog eens heel leuk geprijsd is, maakte hem nog aantrekkelijker.

Make-up Revolution Ultra Contour Palette € 11,50

imageimage

Rij 1: highlighters ( 1 – 2 – 3 – 4 )
Rij 2: bronzers ( 1 – 2 – 3 – 4 )

image image

1 is een matte, roze poeder. 2 een matte gele. 3 is een warme, perzikkleurige en 4 een heftig glanzende, koele zilveren highlighter.

1 is de donkerste, warme kleur bronzer. 2 is een lichtere, koelere bronzer. 3 is warm en licht. 4 is licht en glanzend. Deze is ook als blush/highlighter te gebruiken.

image

Ik vind het een ontzettend leuk palette om mee te spelen en nieuwe combinaties mee uit te proberen. Door de verschillende kleuren, texturen en finishes kan dat ook heel goed.

Mijn probleem met contouring palettes is dat er altijd poeders tussen zitten die je niet of nauwelijks gebruikt en dat is zonde. Bij dit palette is dat nog steeds zo, maar wel beperkt. En de poeders die erin zitten vind ik erg fijn en mooi. De kleuren en ondertonen zijn slim gekozen en er is een goede balans tussen mat en glans. Ik ben fan! Jullie ook ?

Xoxo Beautysecret ❤️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s