Geen categorie

4 tips voor bloggers!

Hey meiden,

Veel mensen willen graag een blog maar vergis je niet het is een heleboel werk. Daarom hebben wij vandaag voor jullie 5 tips voor als je een blogger wil worden.

  1. Wat natuurlijk heel belangrijk is een site. Om te bloggen heb je iets nodig op je blog op te zetten. Je kan natuurlijk Facebook gebruiken om je blog op te zetten. Je kan heel gemakkelijk een pagina aanmaken oor je blog. Maar wat natuurlijk nog leuke is om een eigen site te maken zoals wij hebben gedaan. Wij hebben wordpress gebruikt en dat is een fijne gemakkelijke manier om een site aan te maken.
  2. Wat is nou leuker dan te bloggen over je grootste hobby. Hou je van paarden dan kan je een blog maken over alle soorten paarden. Je kan over een item waar je goed verstand van hebt een leuk blog maken. Je blog hoeft niet heel lang te zijn als je maar een goede opbouw hebt. Met een goede opbouw is het prettig om een blog te lezen.
  3. Maak je blog elke keer verrassend. Als je als onderwerp bijvoorbeeld Boomer honden neemt verzamel dan zoveel mogelijk feitjes om je lezers te informeren. Wij doen dat door jullie de prijs te geven en te zeggen waar het item te koop is. Zorg ervoor dat je elke keer met wat nieuws komt.
  4. Geef je blog je eigen draai! Hoe doe je dat? Met wordpress kun je je site heel leuk veranderen in hoe jij het wil.  Doe als achtergrond je favoriete kleur en als kop plaatje een foto van jezelf of waar je over schrijft. Door je site te maken zoals jij het wil krijgen je lezers een idee over hoe jij bent.

Wij hopen dat jullie dit een tof blog vonden! Morgen komt er een review online van de essence mascara in the Plump! Dit is een lowbudget item waar wij je morgen meer over gaan informeren!

XOXO Beauty Secret

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s