Geen categorie

Vervolg essence persbericht ❤️

Hey allemaal ❤️

Vandaag weer een super leuk vervolg op het persbericht van essence ❤️ Lees maar snel verder ❤️

image

Toen het persbericht over de nieuwste Essence Trend Edition ‘Happy Girls are Pretty’ uitkwam, was menig beautylover meteen verliefd! Veel keuze bij deze collectie, en dat vind ik altijd een pluspunt. Van alle producten zag ik een lieflijke blush en een mooie stel nagellakjes. Van die laatste soort heb ik ze allemaal meegenomen om vandaag te reviewen. Kijk je mee?

image image image

Deze collectie biedt ons zes verschillende kleuren, eigenlijk een tint voor een ieders wens. Je vindt de zachte parelmoertinten, de glanzende paarse rakkers voor de herfst en de lieflijke koraalkleur met een zacht glittertje. Wel zijn alle kleuren ‘schattig’; vooralsnog moet je houden van dergelijke kleuren! Ikzelf houd van de krachtigere items maar een zacht tintje hier en daar weet ik best te waarderen. En wat ik ook kan waarderen is een uitgebreide Limited Edition collectie met lakjes van een leuk budget merk.

De kleuren zijn:

♥Make me Smile #1 – Wit/Parelmoer
♥Happy Girls Rock #2 – Paars met Zilveren Glans
♥Enjoy the Little Things #3 – Zachtroze met Parelmoer
♥Just Happy! #4 – Oudroze
♥Pretty You! #5 – Beige
♥The Choco Side of Life #6 – Bruin met Parelmoer Glans

De lakjes komen in simpele potjes met een wit dopje. Zelf vind ik het uiterlijk niet heel speciaal of mooi. Maar met dergelijke prijsjes gaat het om de inhoud en is er geen geld om te zeuren. De kwastjes vind ik erg prettig; rond en goed gevuld met haartjes.

image

Twee versies zijn mat van de zes beschikbare kleuren; Happy Girls Rock & Enjoy the Little Things.

♥Make me Smile #1

image image

Deze witte nagellak met parelmoer glans is een nagellak die bijna perfect dekt met twee laagjes. Zelf vind ik dit geen hele mooie kleur, ik ben geen fan van veel glans of glitter. Dat is natuurlijk persoonlijk, ik kan zo 3 vrouwen in mijn omgeving aanwijzen dit dit prachtig zullen vinden.

♥Happy Girls Rock #2

image image

Deze paarse kleur bevat een zilveren glittertje én droogt geheel mat op. Wanneer dat gebeurt, ‘krimt’ hij. Dit kan je zien op mijn pinknagel; er zijn op twee stukjes nagel zichtbaar. Kapsel je nagel dus goed in bij het lakken! Ook deze kleur is niet geheel mijn smaak maar hij droogt wel mooi mat op!

♥Enjoy the Little Things #3

image image

Ook dit zachtroze snoepje droogt mat op maar bevat een zilveren glans in plaats van een glittertje. Schattig! Dekt net niet met twee laagjes, een derde maakt hem perfect. Wel dunne laagjes doen want de substantie is bij matte lak wat dikker. Ikzelf word niet verliefd van deze kleur.

♥Just Happy! #4

image image

Kijk, van deze nagellak word ik gelukkig! Een mooie en klassieke oudroze kleur die alsnog wel zeer vrouwelijk is. Dergelijke kleuren passen bij vrijwel elke outfit en elk seizoen zonder saai te zijn. Althans, dat vind ik! Dekt perfect met twee laagjes.

♥Pretty You! #5

image image

Mooi beige is niet lelijk! En ik vind deze kleur dan ook erg mooi; klassiek, elegant en toch gewaagd en aanwezig. Ook deze kleur dekt perfect met twee laagjes en is overal mee te combineren.

♥The Choco Side of Life #6

image image

Een sterke, aanwezige en herfstige kleur, deze donkerbruine rakker! Zelf ben ik dól op bruin dus ook deze kleur past in theorie in mijn straatje maar van mij had de glans wel weggelaten mogen worden. Dekt perfect met twee laagjes.

image

Dat waren ze alle zes! Uiteindelijk dekken ze bijna allemaal goed met twee laagjes, op de witte versie en de matte na. Het zijn schattige, lieflijke en snoepige kleurtjes en daar moet je van houden. Tja, ik moet eerlijk bekennen dat ik de collectie daarom wat minder succesvol vind; er zit gewoonweg te veel glitter en glans overal in verwerkt. Dat was in mijn optiek niet nodig geweest maar het past bij het gehele idee van de collectie. Uiteindelijk vind ik alleen Just Happy! en Pretty You! Erg geslaagd, wellicht omdat zij het meest simpel zijn.

De Essence Trend Edition ‘Happy Girls are Pretty’ is een limited edition die tot halverwege oktober verkrijgbaar is. De Nail Polish bevatten elk 8 ml per stuk en kosten €1.89 per stuk.

xoxo Beautysecret ❤️❤️❤️

Liefs,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s