Geen categorie

Rituals mandi lulur

Hey allemaal ❤️❤️

Ook vandaag weer een leuke review over het merk rituals , lees je mee ? ❤️

image

Rituals vind ik een heerlijk merk. Het is een echt verwen merk met een luxe gevoel. Lekkere geuren, volle body butters en romige shower foams. Voor de zomer kun je na een dag strand, zonnestralen en ijsjes, douchen en badderen met de speciale Rituals Limited Edition Mandi Lulur producten.
image image

Mandi Lulur betekent ‘Lulur Bad’ (al weet ik niet zo heel goed wat dát dan weer betekent) en is een schoonheidsbehandeling uit Indonesië. De Mandi Lulur collectie bestaat uit een Shower Foam, Bath Foam, Body Scrub, Body Cream, Fragrance Sticks en een Scented Candle. Alle producten zijn verrijkt met de Aziatische plant Frangipani en rijstmelk.

Rituals Mandi Lulur Shower Foam € 8,00
Rituals Mandi Lulur Bath Foam € 13,50
Rituals Mandi Lulur Body Scrub € 19,50
Rituals Mandi Lulur Body Cream € 18,00

image image image

RITUALS MANDI LULUR SHOWER FOAM
De Shower Foam is een van mijn favoriete Rituals producten. Ook deze van Mandi Lulur vind ik heerlijk. Het schuim is ontzettend lekker romig en vol en voelt heerlijk zacht aan. Ik ken geen ander doucheproduct wat me zo’n luxe gevoel geeft. De geur vind ik ook erg fijn. Zacht, bloemig en fris. Iets wat ik zeker wel in de douchecabine wil ruiken. Hmmm…

Rituals Mandi Lulur Shower Foam € 8,00 (ingrediënten)

image image

RITUALS MANDI LULUR BATH FOAM
Als Bath Foam ben ik over de geur iets minder te spreken. In bad wil ik leuke kleurtjes, lekker veel schuim en een zoete geur. Hier voelt de Mandi Lulur geur iets te eenvoudig, niet meer echt als verwennen. Ik vind hem een beetje saai. De Bath Foam schuimt wel enthousiast en na het bad is mijn huid niet uitgedroogd, maar heeft het een zacht laagje.

Rituals Mandi Lulur Bath Foam € 13,50 (ingrediënten)

RITUALS MANDI LULUR BODY SCRUB
De Mandi Lulur Body Scrub vind ik heel erg fijn. Hij is grof, waardoor hij grondig te werk gaat en stevig scrubt. Ook vind ik de geur hier heel lekker en gepast. Fris en bloemig! De Mandi Lulur Body Scrub is zoals scrub hoort te zijn, met ook nog eens een heerlijke geur. Een goed product en een nieuwe favoriet.

Rituals Mandi Lulur Body Scrub € 19,50 (ingrediënten)

image image image

RITUALS MANDI LULUR BODY CREAM
Ook de Rituals body creams vind ik waanzinnig. In deze uit de Mandi Lulur collectie zit er een shimmer, maar die is wel heel subtiel. Zo subtiel dat ik de glinstering nergens kan bekennen op mijn huid. Ach, ik vind het niet erg. De boter is heerlijk romig en voedt mijn huid intens. De geur is fris, licht en zacht en ruik ik als ik ‘s avonds douche, ‘s ochtends nog.

Rituals Mandi Lulur Body Cream € 18,00 (ingrediënten)

image image image image

Ik ben zeker te spreken over de Mandi Lulur producten van Rituals. De Bath Foam is niet zo mijn ding, maar de Shower Foam, Body Scrub en Body Cream vind ik heerlijk. Zowel de geur als de werking van het product vind ik goed. De producten voelen luxe en ontspannen aan en verzorgen mijn huid intensief. Hier word ik blij van! De producten zijn niet goedkoop, maar wel echt een verwennerij.

image

Rituals Mandi Lulur Summer Limited Edition is te koop bij Rituals winkels en in de webshop.

Liefs Beautysecret ❤️❤️

Naar:Vera Camilla

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s