Geen categorie

Smashbox Double Exposure ogenschaduw pallet ❤️

Hey allemaal ❤️

Vandaag voor de 2e keer een blog ! Vandaag over een prachtige ogenschaduw pallet van Smashbox

image image

Het Smashbox Double Exposure oogschaduwpalette is bedoeld op twee manieren. Je kunt namelijk de oogschaduws zowel droog als nat gebruiken. Voor een zacht, of juist een heel intens effect. Elke oogschaduw zal transformeren op zijn eigen manier.

Smashbox Double Exposure € 49,50

image image image

In het palette zit een dubbelzijdige kwast. Handig voor erbij, maar helaas zijn de haartjes wel erg hard en prikken ze. Ik vind dat je voor een palette van deze prijs best een fijn penseel erbij mag verwachten, zoals bijvoorbeeld Urban Decay dat met de Naked paletten wel heel goed doet.

Aan de andere kant zijn er ook merken als Dior die er nog steeds kleine sponsapplicators bij stoppen, maar dat verbaast me niet eens meer. Van Smashbox had ik wel iets meer verwacht.

image image

Silver | Mauve | Peony | Blanc | Quartz | Flushed | Veiled
Midnight | Temper | Haze | Noir | Copper | Fig | Espresso

Droog

image

Nat

image

Droog

image

Nat

image

Sommige oogschaduws zijn nat aangebracht een stuk intenser, maar het komt niet elke oogschaduw ten goede. Neem bijvoorbeeld Noir en Fig, die zijn nat aangebracht talkerig en streperig. Terwijl Midnight en Copper er juist heel diep en rijk van kleur uitzien als je ze vochtig aangebrengt. Als ik naar de swatches in zijn geheel kijk vind ik ze droog toch het mooist.

image

Het is een palette waarvoor je echt de nodige ervaring moet hebben. De ene oogschaduw is nat aangebracht prachtig, de ander een ramp. Ik vind het wel een beetje gedoe en teveel ‘risico’. Ik gebruik de oogschaduws uit het Smasbox Double Exposure oogschaduwpalette daarom liever droog. Gelukkig zijn ze dan alsnog hartstikke gepigmenteerd en kan ik er makkelijk een mooie ooglook mee maken. Het Smasbox Double Exposure oogschaduwpalette zit vol kwalitatief mooie en goede kleuren.

Smashbox Double Exposure € 49,50 – te koop bij Douglas.❤️

Hopelijk vonden jullie het een leuke revieuw ❤️

Xoxoxo Beautysecret ❤️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s