Geen categorie

Douglas hair Mousse

Hey allemaal ❤️ ,

vandaag een review over de nieuwe hair mousse van douglas . Douglas heeft sinds een korte periode een eigen haar lijn ! Met zeer fijne producten , zo testen wij deze keer de hair mousse. Een zeer fijn product dat ook zichtbaar resultaat geeft. Zodra je de mousse op handdoek droog aanbrengt en er een aantal keer met je hand doorheen gaat heb je zoveel meer volume dan voor het aanbrengen . Voor het mooiste resultaat wacht je een seconde of 5 💗 Het product is dan ook zeer aan te raden voor een prijs van 9,99 te koop bij douglas . Wij hebben dit product met dank aan Douglas schagen gekregen je kunt douglas vinden in het makado centrum in hartje schagen ❤️ Neem er zeker eens een kijkje als je in de buurt bent , je krijgt daar gegarandeerd een perfect advies op jou afgestemd . image

Xoxoxo Beautysecret ❤️❤️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s