Geen categorie

5 tips voor de brugklas!!

Hey meiden,

De meeste van jullie zijn weer naar school. Sommige het laatste jaar op de basisschool en sommige zijn begonnen in de brugklas. Wij hebben vandaag voor jullie 5 tips voor de brugklas.

Enjoy!!

  1. Als brugklasser wil je waarschijnlijk niet op laten vallen dat je een brugklasser bent. Veel brugklassers hebben uitpuilende rugzakken die over vol zitten. Daarom als tip! Doe je boeken in je kluis en verwissel ze in de pauze. Dit scheelt je rugpijn en een te zware rugzak.
  2. Neem in de middag alleen de boeken mee waarvoor je huiswerk heb of moet leren. Dit scheelt je weer een te zware rugzak.
  3. In de pauze wil je natuurlijk wat drinken. Tip! Neem een flesje mee in plaats van een pakje, je kan nu altijd je flesje weer bijvullen als je dorst hebt. En je flesje knapt niet in je tas, maar zorg er wel voor dat je hem goed dicht draait.
  4. Wat ook heel handig is om je rooster in je kluisje op te hangen. Zo kan je kijken wat je de volgende lessen nodig hebt en waar je heen moet.
  5. De laatste tip is: Word niet gelijk bevriend met een persoon. Het nog wel eens zijn dat de klassen in de 2e door elkaar gegooid worden zo kan je ineens niet meer bij je beste vriendin zitten. En voor samenwerking is het handig!

Wij hopen dat jullie wat aan deze tips hebben!

xoxo Beauty Secret

SONY DSC
Dopper is handig voor school en goed voor het milieu!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s