Geen categorie

Review Nouvital Cosmetics

Hey allemaal ,DSC00922

Vandaag een zeer uitgebreide review over de al eerder genoemde producten van Nouvital Cosmetics ! Wij ontvingen vorige week dinsdag een zeer verrassende doos die wij vol plezier hebben uitgepakt , vrij kort daarna zijn wij begonnen met het uitgebreide testen van deze producten. Wij ontvingen dan ook een zeer prettige dag en nacht crème , een heerlijk masker met een bijpassend serum en tenslotte een eyemake-up remover en een verzorgende olie om de huid te kalmeren. Wij zullen nu dan ook per product onze menig geven aan jullie.

Dagcrème & Nachtcrème.

Uiterst fijne producten met een zichtbare werking en zeer gebruikers vriendelijk, zodra je de producten op de huid aanbracht voelde je het in de huid trekken met een na 24 uur zichtbare werking !

Dag & Nachtcrème
Dag & Nachtcrème

Masker & Serum

Ook dit zijn fijne producten die zeer geschikt zijn voor de jongere huid een lekker fris product een goede werking met een kleine hoeveelheid, het perfecte product voor een lekkere beautymiddag met je vriendinnen.

Eyemake-up remover & Reinigings Lotion

Masker & Serum
Masker & Serum

Deze 2 producten zijn zeker weten aan te raden, het zijn zeer zachte producten maar toch heel doelgericht op het reinigen van het gezicht. Maar ook heeft het de fijne geur van Aloë vera wat je ook weer in het gezicht voelt trekken. En bovendien clean je niet alleen de huid maar verzorg je hem ook.

Onze mening over Nouvital !

Eyemake-up remover & Reinigings lotion
Eyemake-up remover & Reinigings lotion

Mijn mening over Nouvital Cosmetics is zeer goed, het is een goed bedrijf met mooie producten.Ook staat klantvriendelijkheid zeker hoog in het bedrijf, je wordt vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon en je kan rekenen op een snelle levering van jouw producten. Dus neem zeker eens een kijkje op de website  van Nouvital Cosmetics.

Xoxo Beautysecret

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s