Geen categorie

Make-up studio Durable eyeshadow mousse

Hey vakantie babes 🙂

Vandaag voor de 2e keer een update op onze blog ! Deze keer een eerste indruk/review over een vrij nieuw product binnen de make-up wereld, de “ogenschaduw mousse”. Dit product is eigenlijk een 2 in 1 product. Het is een combinatie van ogenschaduw mousse en een ”crème eyeliner ”. Het is een fijn product om mee te werken, je moet de mousse warm en in beweging houden, want nadat je de mousse aanbrengt droogt het vrij snel op. Met een mooi dun penseel, in een fijne lijn kan je het prima als eyeliner gebruiken dan is het een echte eyecatcher om jouw look geheel en stijlvol mee af te maken ! Er zijn op dit moment 9 kleuren verkrijgbaar van heel vel en opvallend, tot heel klassiek en ingetogen . Wij hebben dit product gekregen met dank aan Pour Vous, Laan 4 te Schagen. Het is zeer zeker de moeite waard om daar een keer een kijkje te nemen als je in de buurt bent. Een warm en welkom ontvangst door het vakkundige en vriendelijke team, ruim assortiment make-up, huidverzorgingsproducten en geuren. Kortom een degelijk en goed advies op maat in een fijne omgeving. Make-Up Studio is door het hele land verkrijgbaar bij de luxere parfumerie. Je kunt het al kopen voor de prijs van € 21,50. Het product is zuinig in gebruik, je hoeft maar een klein beetje te gebruiken, waardoor je er dus ook lang mee doet. Wij zijn benieuwd naar jullie ervaring en lezen deze graag 😉

xoxoxo Beautysecret

Dit zijn de eerste 9 kleuren.
Het product heeft een vrij luxe uitstraling.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s