Geen categorie

Collistar gel nagellak

Heyy allemaal ,

Collistar gel nagellak
Collistar gel nagellak
Collistar gel nagellak
Collistar gel nagellak

Al even geen blog online geweest mijn excuus daar voor maar wij waren deze week erg druk en hebben ook problemen met het plaatsen van het blog. Maar om even terug te komen op de review van vandaag , ik ga jullie vandaag mijn mening en de kwaliteit van de collistar gel nagellak te Laten weten. De nagellak is een vereenvoudigde versie van gel nagellak bij de nagelsalon , Het is heel eenvoudig aan te brengen gewoon als gewone nagellak en het droogt op als gellak met een prachtige glans . Collistar is te koop bij oa douglas en ici paris . De prijs is prima met het bedrag van 7,50 een super kwaliteit ! De nagellak blijft gegarandeerd 2 weken zitten met een topcoat er overheen . Ik hoop dat jullie er iets aan hebben ! Ben jij ook zo een fan van de nagellak laat het ons weten en natuurlijk ook het nummer van de nagellak en de kleur .

Xxxx beauty secret

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s